king-cap

King Cap

De oorsprong van King Cap ligt in Nederland en bestaat sinds 1985. Kingcap is een van de oudste cap merken van Europa. King Cap's eerste collectie bestond uit één model die in drie kleuren te verkrijgen was. Daarna is het assortiment steeds uitgebreid tot er veel verschillende modellen en kleuren waren. Er zijn ook kindercaps en Fleece artikelen beschikbaar die u in kunt zetten als King Cap relatiegeschenk. Nu worden de Caps van King Cap gezien als toonaangevende producten.

King Cap is deelnemer van de fair wear foundation. Dit betekent dat King Cap zich inzet voor goede arbeidsomstandigheden waarin ze de Caps en headwear produceren.

De artikelen van King Cap zijn te bedrukken of te borduren met uw logo. Zo kunt u uw boodschap verspreiden via de wereld van Caps. Een bedrukking op de King Cap is een leuk King Cap relatiegeschenk. King Cap relatiegeschenken zijn een opvallende manier om uw logo of bedrijfstekst onder de mensen te brengen.

Caps

De Caps van King Cap zijn te bedrukken of te borduren met uw logo. Zo kunt u uw boodschap verspreiden via de wereld van Caps. Een bedrukking op de King Cap is een leuk King Cap relatiegeschenk. King Cap relatiegeschenken zijn een opvallende manier om uw logo of bedrijfstekst onder de mensen te brengen.


Fleece

Door uw bedrukking of borduring op een fleece artikel van King Cap zal uw naamsbekendheid vergroten en uw relaties zullen versterken. Het is dus een slimme zet om te bedrukken fleece mutsen als relatiegeschenken aan uw klanten, uw medewerkers en uw andere relaties te geven.
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van King Cap?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655