koziol

Koziol

Spreidt goed design en goede moed met leuke Koziol producten! Met leuke, originele en vrolijke Koziol producten, maak je duidelijk dat je geeft om je klanten en om ons milieu. Dit is omdat je een Koziol cadeau geeft met volledige bewustzijn: sinds 1927 gebruikt Koziol alleen materialen die 100% recyclebaar zijn. De productie van Koziol vindt helemaal plaats in Duitsland. Dat spaart grondstoffen terwijl we de mens en natuur beschermen. Daarnaast zijn met de Koziol producten de beste kwaliteit gegarandeerd. 

100% Made in Germany, 100% Fair, 100% Recyclable.

Koziol relatiegeschenken zijn te bedrukken met uw bedrijfstekst of logo voor uw promotie. Wat denkt u bijvoorbeeld van een leuke schaarhouder als bureauaccessoire! Het kan hier bij relatiegeschenken.be. Koziol relatiegeschenken zijn vrolijke leuke relatiegeschenken die u dag weer helemaal goed maken. Daarnaast zal uw bedrukking veelal gezien worden op elke werkplek en keuken.

Keuken

De keukenartikelen van het merk Koziol kunt u hier vinden. De geschenken komen goed van pas bij verschillende activiteiten. Koziol Keukengeschenken zijn te bedrukken met uw logo of bedrijfstekst. Als deze geschenken in de keuken staan zal iedereen uw bedrukking zien. Dit is erg goed voor uw promotie.


Kantoor

Koziol heeft de meest grappige kantoorgeschenken die u hier kunt laten bedrukken. Met deze bureauaccessoires maakt u zeker indruk op kantoor. Daarnaast ziet iedereen uw bedrukking op de relatiegeschenken, wat goed is voor uw promotie. 


Auto

Koziol heeft de speciale, grappige ijskrabber voor u. Deze ijskrabber is te bedrukken met uw bedrijfslogo of bedrijfstekst. Na een koude nacht zal iedereen uw geschenk zien met uw bedrukking, goed voor uw promotie. Het is ook nog eens een goedkope manier om een groot publiek te bereiken.
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Koziol?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655