laguiole

Laguiole

Als het aankomt op superieure messen en wijnaccessoires, dan ben je bij Laguiole op de goede plek. Laguiole is bekend om zijn ongeëvenaarde vakmanschap, kwaliteit en elegantie. De naam Laguiole, is een Zuid-Fransdorpje, ook het logo is kenmerkend voor het dorpje Laguiole.

De messen van Laguiole bestaan uit een combinatie van verschillende culturen; die leverden het design. In het begin waren de messen van Laguiole vooral populair onder de boeren, maar al snel vestigde Laguiole zich in heel Frankrijk en werd het beschouwd als 'haute couture' couvert voor geraffineerde diners.

Tegenwoordig produceert Laguiole naast messen ook wijnaccesoires en keukengerei. Het merk Laguiole staat er gegarandeert voor dat het geproduceert is met zorg en de beste materialen. Door het geven van een Laguiole geschenk toont u respect voor traditioneel vakmanschap en de waarde hiervan binnen de hedendaagse maatschappij. Laguiole relatiegeschenken zijn te bedrukken en te graveren met uw bedrijfstekst en logo voor extra promotie. Het vakmanschap waarmee de producten van Laguiole gemaakt zijn zal zeker gewaardeerd worden bij uw relaties.Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Laguiole?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655