leatherman

Leatherman

Sinds 1983, maakt Leatherman gereedschap dat alles aankan. Tim Leatherman en zijn zakenpartner hebben het bedrijf opgericht met de Pocket Survival Tool. Leatherman zal uiteindelijk uitgroeien tot een bedrijf met meer dan 400 werknemers.

De producten van Leatherman zijn onderverdeeld in twee categorieen: Multitools en zakmessen. De artikelen zijn Leatherman zijn in te zetten als Leatherman relatiegeschenk. Een multitool is een uitklapbaar handgereedschap dat meerdere functies heeft, zoals bijvoorbeeld verschillende mesjes, schroevendraaiers, flessenopeners etc. Multitools kunnen van pas komen bij o.a outdooractiviteiten zoals een survivaltocht of voor klusjes in huis. De Leatherman multitools zijn te bedrukken of te graveren met uw logo of bedrijfstekst. Zo kunt u uw bedrijf promoten met hoge kwaliteits-multitools. Bij elke klus of tocht zal uw bedrijfslogo weer in het beeld komen, wat een zeer goede promotie is.

De tweede categorie is zakmessen. De Leatherman zakmessen hebben een uitzonderlijke hoge kwaliteit. De Leatherman zakmessen zijn ook te bedrukken, zodat deze in te zetten zijn als Leatherman relatiegeschenk. Leatherman relatiegeschenken zijn speciaal voor de mensen die handig zijn met gereedschap, maar ook voor de beginners met het kleinere gereedschap. Ook de Leatherman zakmessen zijn te bedrukken of te graveren, zodat u deze kunt inzetten als relatiegeschenk.

Multitools

De Multitools van Leatherman zijn in te zetten als Leatherman relatiegeschenk. Leatherman multitools kunnen van pas komen bij o.a outdooractiviteiten zoals een survivaltocht of voor klusjes in huis. De Leatherman multitools zijn te bedrukken of te graveren met uw logo of bedrijfstekst. Bij elke tocht of klus zal uw bedrijfslogo weer in het beeld komen, wat een zeer goede promotie is.


Zakmessen

De Leatherman zakmessen hebben een uitzonderlijke hoge kwaliteit. Leatherman relatiegeschenken zijn speciaal voor de mensen die handig zijn met gereedschap, maar ook voor de beginners met het kleinere gereedschap. De Leatherman zakmessen zijn te bedrukken of te graveren, zodat u deze kunt inzetten als relatiegeschenk.
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Leatherman?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655