lekue

Lekue

Lékué is een Spaans merk dat gespecialiseerd is in siliconen producten op culinair gebied. Het bedrijf bestaat al meer dan 25 jaar en verkoopt producten in meer dan 40 landen. De producten zijn functioneel, hebben kwaliteit en een prachtig design. Mensen kunnen nu genieten van koken.

De siliconen producten zijn vaatwasserbestendig en kunnen tegen temperaturen van -60° tot +260°. Dit zorgt er dus voor dat ze in de diepvries, maar ook in de oven kunnen.

De “Slanke” ijsklontenhouder en de Klassieke ijsklontenhouder zijn bakjes waarin ijsklontjes zitten. De ijsklontjes hebben verschillende vormen zoals: schelpjes, pinguïns, sterren, hartjes, appels en eendjes. De ijsklontjes zijn erg origineel en tijdens lekker warm zomerweer zullen ze zeker van pas komen! De ijsklontjes zijn gemakkelijk uit de vorm te halen, waardoor ze niet breken.

Een zeer handig artikel van Lékué is de Decoratie Pen. De pen is vaatwasserbestendig en zorgt voor een extra tintje op uw gerechten. De Decoratie Pen kan gevuld worden met vloeibare chocolade. Ook andere vloeibare producten die voor een decoratieve uitstraling zorgen, kunnen in de Decoratieve Pen gedaan worden. De pen heeft een aantal verschillende deco stukken en een afsluiter.

Andere producten van Lékué zijn: een Crush 2 uni ice crusher en een Stomer en serveerder met tray. 
Lékué heeft ook producten waarmee je een cake en een taart kunt bakken. Deze producten hebben een kramieken bodem en een siliconen rand.

Bedrukte artikelen van Lékué zijn leuke Lékué relatiegeschenken. De artikelen komen vaak handig van pas en mensen zullen daarom blij zijn als ze een product van Lékué krijgen. De artikelen zien er prachtig uit en zijn van goede kwaliteit.Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Lekue?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655