mag-lite

Mag-Lite

Mag-Lite is een producent van verschillende soorten zaklampen. Hierbij wordt gezocht naar de beste resultaten en reputatie als mogelijk is. Elke Mag-Lite zaklamp staat voor meer dan 20 jaar onderzoek, ontwikkeling en verbetering van het product. Er wordt geproduceerd in de USA. Mag-Lite is opgericht door Anthony Maglica. Elke Mag-Lite zaklamp is een resultaat van zijn obsessie voor precieze technologie, handarbeid en zijn toewijding voor perfectie. Anthony Maglica heeft Mag-Lite in 1955 van een éénmanszaak tot een bedrijf van meer dan 800 werknemers geleidt. Hij is steeds bezig geweest met het verbeteren van zijn producten.

De Mag-Lite artikelen zijn onderverdeeld onder drie subcategorien hieronder. De eerste categorie zijn zaklampen. De zaklampen zijn in te zetten als Mag-Lite relatiegeschenk. Alle zaklampen zijn schok en waterproof en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat er altijd iets voor u bij is! Mag-Lite relatiegeschenken zijn te graveren met uw bedrijfstekst of logo.  

De tweede categorie zijn de LED-lampen. De LED-zaklampen hebben een krachtige lichtbundel en de lamp en batterij gaan langer mee. Ook de LED lampen zijn schok- en waterproof. Daarnaast zijn de LED-lampen te bedrukken en graveren als Mag-Lite relatiegeschenk. Mag-Lite relatiegeschenken zijn geschikt voor mensen die houden van outdoor-activiteiten, maar ook voor klussen in huis. Zo kunt u de LED lampen voor veel verschillende doeleinden gebruiken!

Als laatste zijn er de Mag-Lite staaflampen. Deze Mag-Lite relatiegeschenken zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo kunt u precies de maat krijgen die u nodig heeft. Ook is er een oplaadbare staaflamp verkrijgbaar met verschillende accessoires voor de liefhebber. De Mag-Lite staaflampen zijn ook met bedrukking verkrijgbaar en te gebruiken als promotioneel artikel.

Zaklamp

De zaklampen zijn in te zetten als Mag-Lite relatiegeschenk. Alle zaklampen zijn schok en waterproof en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat er altijd iets voor u bij is! Deze worden geproduceerd in de USA. Mag-Lite relatiegeschenken zijn te graveren met uw bedrijfstekst of logo en in te zetten als relatiegeschenk voor uw bedrijf. Zo laat u zien dat uw bedrijf voor kwaliteit staat. 


LED-lamp

De LED-zaklampen hebben een krachtige lichtbundel en de lamp en batterij gaan langer mee. De LED lampen zijn schok- en waterproof. Daarnaast zijn de LED-lampen te bedrukken en graveren als Mag-Lite relatiegeschenk. Mag-Lite relatiegeschenken zijn geschikt voor mensen die houden van outdoor-activiteiten, maar ook voor klussen in huis. Zo kunt u de LED lampen voor veel verschillende doeleinden gebruiken!


Staaflamp

Deze Mag-Lite relatiegeschenken zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo kunt u precies de maat krijgen die u nodig heeft. Ook is er een oplaadbare staaflamp verkrijgbaar met verschillende accessoires voor de liefhebber. De Mag-Lite staaflampen zijn ook met bedrukking verkrijgbaar en te gebruiken als promotioneel artikel. Zo kunt u uw bedrijf promoten met echte kwaliteitsartikelen.
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Mag-Lite?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655