my-basket

My Basket

Voor Mybasket heb je geen voordrager nodig. Het enige wat je hoeft te doen is eenmalig een paar draaghendels en een beugel in het mandje te klikken. Daarna kun je hem eenvoudig aan je stuur hangen. Gemakkelijker kan het niet gemaakt worden! De Mybasket kan ingezet worden als relatiegeschenk. Een Mybasket relatiegeschenk is leuk geschenk voor iedereen.

Het kostte wat denkwerk maar dan heb je ook wat: dankzij ons gepatenteerd ophangsysteem met een universele aansluiting past Mybasket op vrijwel elke fiets. Maar dat is niet het enige. Mybasket heeft een slimme uitsparing waardoor je je fietslamp niet weg hoeft te halen. En dat scheelt een hoop gesleutel.

Mybasket is handig in gebruik. Het is de grootste afneembare mand in zijn soort en hij heeft een draagvermogen van 9 kilo. Qua inhoud kun je Mybasket vergelijken met een mandje uit de supermarkt. En dat is handig. Want je fietst naar de winkel, vult daar je mandje met boodschappen en klikt ‘m daarna eenvoudig terug op je fiets. Nooit meer 22 cent betalen voor een milieuonvriendelijk tasje dus. Als je niet van supermarkten houdt, kun je ‘m natuurlijk ook gebruiken voor een avondje borrelen met vrienden in het park. Zo zijn we dan ook wel weer.Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van My Basket?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655