nina-ricci

Nina Ricci

De opening van de Nina Ricci winkel vond plaats in 1932 in Parijs. De producten die verkocht werden, werden al snel benoemd tot een van de meest elegante producten die in Parijs verkrijgbaar waren. Het merk had een hoge reputatie. Ze verkochten producten op het gebied van mode en parfum.

In april 2009 benoemde Nina Ricci Peter Copping tot de Artistieke Directeur van het merk. Hij citeerde het motto van Madame Ricci, de stichter van het merk. Het motto luidt: maak elke vrouw mooi en maak haar speciale charme en personaliteit openbaar.

Naast kleding en parfum verkoopt Nina Ricci ook prachtige pennen. De drie verschillende Nina Ricci pennen zijn: de kroontjespen, de balpen en de roller pen. Door de luxe stijl zijn de pennen prachtig om te zien. Ze liggen fijn in uw hand, waardoor het fijn is om ermee te schrijven.

Er kan gekozen worden voor een enkele pen of voor een setje pennen.De drie pennen samen vormen een setje, de stijl van de pennen is namelijk hetzelfde. De Nina Ricci pennenset is een uitstekend relatiegeschenk. Nina Ricci relatiegeschenken zijn dan ook erg leuke geschenken. De pennen zijn voornamelijk verkrijgbaar in grijstinten, maar er zijn ook enkele gekleurde pennen.Naast pennen, verkoopt Nina Ricci ook tassenhouders, zakspiegels, USB sticks, memo boekjes, brievenopeners en een loep.

Deze artikelen kunnen bedrukt worden met een tekst of logo naar keuze. Een van deze artikelen in combinatie met een pen of meerdere pennen zou een uitstekend relatiegeschenk kunnen vormen.

Met de cadeauverpakkingen van Nina Ricci kan uw geschenk prachtig gepresenteerd worden.Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Nina Ricci?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655