nuance

Nuance

Nuance heeft een ruim assortiment aan keuken- en decoratieartikelen. Het Scandinavisch design is sfeervol en origineel. Neem bijvoorbeeld de Arosse verlichte karaf. Dit is een karaf met een lampje in de bodem. Dat geeft een zeer bijzonder effect.

De producten van Nuance zijn van goede kwaliteit. Door het design van standaard producten aan te passen en de artikelen een eigen uitstraling te geven, ontstaan er producten van Nuance. Deze artikelen zijn uitermate geschikte Nuance relatiegeschenken, elke relatie zal tevreden zijn met een prachtig product van Nuance. Het is mogelijk de producten van Nuance te laten bedrukken, een uniek Nuance product valt zeker in de smaak.

De producten van Nuance zijn veilig voor voedselcontact. Voorbeelden hiervan zijn de fruiture, de thermomokken en de snijplank.

De Nuance Fruiture is een fruitschaal met openingen aan de onderkant. Hierdoor krijgt het fruit ook lucht via de onderkant, waardoor het langer vers blijft.De thermomokken zijn voorzien van een dubbele vacuümwand. Het drinken in de mok blijft warm en de buitenkant van de mok blijft koud. De Nuance snijplank is voorzien van een gootje, hierdoor worden de sappen afgevoerd naar een brede, platte schaal van roestvrij staal

Naast de unieke keukenartikelen, heeft Nuance ook prachtige decoratieartikelen. De driedelige kaarsenset, geurolie met stokjes, de luxe geurverspreider en de aroma set zijn hier voorbeelden van. De geuren van deze producten ruiken heerlijk en de producten zorgen voor een gezellige sfeer in uw huis.Bedrukte decoratieartikelen van Nuance als relatiegeschenk zijn echte aanraders.Er is genoeg keuze uit verschillende producten die allemaal voorzien zijn van een prachtig design!Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Nuance?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655