parker

Parker

Sinds 1888 is de pennenspecialist Parker een belangrijke fabrikant. Parker is een van de marktleiders voor diverse schrijfwaren. De artikelen van Parker zijn dan ook erg geliefd en gewild, met name de Parker handgemaakte pennen. Parker pennen staan voor stijl, innovatie en zeker kwaliteit doordat alle Parker pennen zijn gemaakt van de beste materialen.

Parker heeft een ruim assortiment aan schrijfgerei. Zo zijn er vele te bedrukken Parker pennen, Parker rollerpennen (ook wel bekend als de Parker rollerballs), Parker schrijfsets, Parker vulpennen, Parker balpennen en Parker vulpotloden.

Wij kunnen alle Parker schrijfwaren bedrukken of graveren met uw eigen logo en/of promotie tekst waardoor alle Parker producten in staat zijn om uw bedrijf te promoten. Wij zorgen er namelijk voor dat uw bedrijfslogo goed in zicht is zodat uw bedrijfsnaam duidelijk onder ogen komt. Een bedrukte Parker pen als bedrukt Parker relatiegeschenk is daarom een heel goed idee.

Een te bedrukken Parker pen staat bekend om zijn betrouwbaarheid en zijn uitstekende kwaliteit. Deze kwaliteit wordt weerspiegeld naar uw bedrijf wat Parker pennen geschikte relatiegeschenken maakt. Te bedrukken Parker pennen hebben een zeer luxe uitstraling waardoor Parker pennen met opdruk graag worden ontvangen en met plezier worden gegeven als relatiegeschenken. Voor elk budget en voor elke stijl bestaat er wel een geschikte Parker balpen omdat ons assortiment aan Parker pennen ontzettend groot is. Een Parker relatiegeschenk kan dus aan al uw wensen voldoen.

De Parker Jotter is zonder enige twijfel de bekendste Parker-pen als relatiegeschenk. Deze pen is ook verkrijgbaar in een vulpotlood en heeft een uitstekende kwaliteit tegen een relatief lage prijs. Ook worden de Parker Vector, verkrijgbaar als rollerbal, vulpen, vulpotlood en pen, de Parker Duofold en de Parker Sonnet vaak weggegeven als relatiegeschenken. Parker sets zijn zeer populaire relatiegeschenken omdat een parker set over meerdere pennen beschikt, bijvoorbeeld een bedrukte Parker balpen en een Parker vulpen met opdruk.

Pennen

Parker biedt u een ruime assortiment aan schrijfinstrumenten, zoals vulpennen, rollerballs, balpennen en vulpotloden. Deze pennen zijn allemaal te bedrukken met uw logo. Zo kunt u uw boodschap van uw bedrijf plaatsen op een Parker pen en deze op die manier verspreiden.

Uw logo op een Parker pen zorgt ervoor dat uw bedrijf in contact staat met kwaliteit. Een parker pen zal met open armen ontvangen worden. Parker pennen zijn er in luxe en in simpelere vormen, zodat u kunt kiezen wat u wilt.
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Parker?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655