paul-bocuse

Paul Bocuse

Kok Paul Bocuse is een zeer goede chef-kok. Paul Bocuse wordt door velen gezien als de beste chef-kok van de twintigste eeuw. Hij was een van de eerste chef-koks die uit de keuken kwam en met gasten ging praten over het eten. Dit deed hij om meer waardering voor het voedsel te creëren. Paul Bocuse heeft er ook voor gezorgd dat er in de Franse keuken innovaties plaats vonden.

De keukenartikelen van Paul Bocuse stralen kwaliteit uit, het zijn prachtige relatiegeschenken, waar u uw relaties zeker mee zult verrassen! Vooral mensen die het leuk vinden om gerechten klaar te maken, vinden artikelen van Paul Bocuse geweldig.

Voorbeelden van producten van Paul Bocuse zijn: de grote pepermolen, de elektrische pepermolen en de cocktail shaker.

Een uniek product van Paul Bocuse is de olie en azijn fles. Dit is een fles waar een andere fles inzit. De flessen zijn gescheiden door een glazen wand. Elke fles heeft een eigen schenkgedeelte. De olie en de azijn zitten als het ware in een fles, maar toch gescheiden van elkaar. Het geheel ziet er prachtig uit en is erg origineel.

Paul Bocuse relatiegeschenken kent ook veel messensets. Bij sommige messensets zit een snijplank en andere messen zijn opgeborgen in een mooi messenblok. Er zijn broodmessen en vleesmessen verkrijgbaar. Een luxe vleessnijset is ook een leuk geschenk om cadeau te doen aan uw relaties. Een echte kok zal zeker tevreden zijn met zo’n messenset.

De artikelen van Paul Bocuse zijn zeer geschikte relatiegeschenken. Ze stralen kwaliteit, expertise en exclusiviteit uit. Bedrukte artikelen van Paul Bocuse zijn echte aanraders.Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Paul Bocuse?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655