pro-job

Pro Job

Projob is ontstaan nadat Saga werkkleding voor haar man Johan is gaan maken, omdat ze zag dat hij teveel leed aan zijn werkzaamheden. De kleding ontlaste hem en al snel maakte Saga vele timmermansbroeken voor zijn collega's die ervan onder de indruk waren. Later keerden ze terug naar Zweden en met hun ideeen die in de VS waren ontstaan richtten ze Projob op. 

Vandaag de dag behoort Projob toe aan de Zweedse New Wave Group AB. Projob heeft een zeer uitgebreide collectie aan werkkleding die ergonomisch en functioneel zijn. Kleding met een zeer hoge kwaliteit. De kleding wordt gemaakt uit stoffen als katoen, polyester, prodry, prothermal, thinsulate, nanotex en cordura. Met een combinatie van verschillende stoffen is het veel comfortabelere werkkleding dan ooit tevoren. De kleding creert een gevoel van werktevredenheid, dit maakt het werk eenvoudiger en aangenamer.

De collectie van Projob bestaat hedendaags uit werkkleding, o.a. bouwkleding, transportkleding, veiligheidskleding, keukenkledij, functioneel, profiling, schoenen, handschoenen en inbagsystemen.

De Projob kleding is in te zetten als Projob relatiegeschenk. Projob relatiegeschenken zijn geschenken met een hoge kwaliteit. Uw bedrukking op deze kwaliteitskleding, zal ervoor zorgen dat uw bedrijf in contact komt te staan met deze zeer hoge kwaliteit. Daarnaast zal uw bedrukking uw naamsbekendheid vergroten, omdat iedereen het logo op de werkkleding zal zien staan. Een projob relatiegeschenk is dus niet alleen een mooi relatiegeschenk, het is ook een slim geschenk. Projob relatiegeschenken zullen met open armen ontvangen worden door iedereen.

Bouwkleding

De Projob bouwkleding is ontworpen om de ruwste werkomstandigheden te verdragen. De werkkleding zal u een veilig gevoel geven waardoor u uw werk ongehinderd kunt blijven voortzetten. Met Projob bouwkleding als relatiegeschenk laat u zien dat u een voorstander bent van veilig te werk gaan. Funtionele en ergonomische ontwerpen.


Transport

Het is belangrijk om de juist kledij te dragen voor elke werksituatie. Te veel transporteurs dragen nog gewone broeken om in te werken. Dat is niet langer nodig met de collectie transportkleding van het merk Projob. De kledij heeft veel meer flexibiliteit die ongemakken en slijtage voorkomen. De broeken zijn geschikt voor zowel laden, lossen en rijden. Daarnaast zijn de broeken om geschikt om klanten te woord te staan. De kleding wordt niet beschadigd door vuil, veelvuldig wassen en slijtage. 


Veiligheid

Veiligheidskledij dient te voldoen aan velen regels zoals uiterlijk, kwaliteit en eigenschappen. Projob heeft de kledij zodanig gemaakt dat deze aan de ene zijde voldoet aan de regels en ook aan de eisen van de gebruiker.
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Pro Job?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655