prodir

Prodir

Al sinds halverwege de jaren 70 is Prodir de leider in productie en distributie van op maat gemaakte pennen. Dit komt vooral door hun waarden die ze niet verwaarlozen tijdens het proces: Zwitserse kwaliteit, technologie, design, continuïteit en eco-duurzaamheid. Het productieproces vindt volledig plaats in Zwitserland, onder andere door respect voor het milieu. Partnerschap heeft geleid tot de belangrijkste innovaties waardoor Prodir voortdurend internationale erkenning heeft gekregen, zoals de "Promotional Gift Award". Innovaties hebben bij Prodir geleidt tot een geringere verspilling.

Prodir zorgt voor een lange productlevensduur, daarom hebben ze vullingen die hoge kwaliteit en lange levensduur garanderen. Wil een promotieproduct lang meegaan dan moet het uitstekend zijn afgewerkt, en een buitengewoon design en hoge schrijfkwaliteit hebben.

De artikelen van Prodir zijn te bedrukken en in te zetten als Prodir relatiegeschenk. Prodir relatiegeschenken zijn geschenken die lang meegaan en een zeer hoge kwaliteit hebben. Prodir pennen met uw bedrukking zorgen ervoor dat u uw bedrijf kunt promoten op een speciale manier. De Prodir relatiegeschenken gaan langer mee waardoor uw logo door meer mensen gezien zal worden, wat zeer effectief is. Prodir heeft ook nog een speciale eco pen, de DS3 ECO.

Pennen

Hier vindt u de artikelen van Prodir die te bedrukken zijn en die u kunt inzetten als Prodir relatiegeschenk. Prodir relatiegeschenken zijn geschenken die lang meegaan en een zeer hoge kwaliteit hebben. Prodir pennen met uw bedrukking zorgen ervoor dat u uw bedrijf kunt promoten op een speciale manier. De Prodir relatiegeschenken gaan langer mee waardoor uw logo door meer mensen gezien zal worden, wat zeer effectief zal zijn.
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Prodir?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655