quill

Quill

Quill staat voor het vergemakkelijken van het plaatsen van orders en deze zo snel mogelijk uitvoeren op een zo'n klantvriendelijke manier. Dit doen ze met een zeer grote verscheidenheid aan producten. Quill is er trots op om een leverancier te zien en ze zullen er alles aan doen om hun klanten tevreden te stellen. Quill is een leverancier van onder andere balpennen.

Quill begon in 1956 in een kippenwinkel met alleen een bureau, een stoel en twee telefoons. Daarna is Quill steeds verder gaan uitbreiden tot op de dag van vandaag. Quill heeft herkenbare pennen door de schuine top.

De artikelen van Quill zijn te bedrukken met uw logo of bedrijfstekst. Deze bedrukte artikelen zijn in te zetten als Quill Relatiegeschenk. Quill relatiegeschenken zijn pennen met een hoge kwaliteit, die toch een goede prijs hebben. Ook de schuine, herkenbare top is een logo op te plaatsen. Zo kunt u uw bericht maximaal verspreiden. Een Quill pen als relatiegeschenk is een goed geschenk, omdat het zowel leuk is om te geven als om te krijgen.

Pennen

Hier vindt u de collectie pennen van het merk Quill. De pennen van Quill zijn te bedrukken met uw logo of bedrijfstekst. Deze bedrukte artikelen zijn in te zetten als Quill Relatiegeschenk. Ook de schuine, herkenbare top is een logo op te plaatsen. Zo kunt u uw bericht maximaal verspreiden. Een Quill pen als relatiegeschenk is een goed geschenk, omdat het zowel leuk is om te geven als om te krijgen.
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Quill?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655