reisenthel

Reisenthel

Peter Reisenthel begint met het bedrijf in 1971 in Munich, met het produceren van sleutelhangers. In de jaren daarna volgen o.a. ook tassen, opbergsystemen en planken. In 2000 wordt de trolley geïntroduceerd, er worden er miljoenen verkocht!  In 2001 wordt de originele mini maxi op de markt gebracht; veel volume in een klein pakje. In 2003 komt o.a. de carrybag, deze heeft veel internationale prijzen gewonnen en is tot op de dag van vandaag nog steeds het meest populaire product. In 2011 vierde Reisenthel alweer hun 40 jarig bestaan!   

De producten van Reisenthel zijn onderverdeeld onder vier deelonderwerpen. Deze zijn Shopping, Mini Maxi, Travelling en Living.

Onder Shopping kunt u alles vinden wat u goed zou kunnen gebruiken als winkeltas, bijvoorbeeld om boodschappen te doen. De tassen zijn stijlvol en te krijgen in veel verschillende kleuren. De tassen zijn te bedrukken en zo worden ze nog persoonlijker, en kunt u uw bedrijfstekst of logo aan het grote publiek laten zien. Het ultieme relatiegeschenk!

Mini Maxi staat voor veel volume in een kleine pakje. Zo vind u hier de kleinere tassen waar u veel meer in kwijt kunt dat u zou denken. Ideaal voor een weekendje weg of gewoon op weg naar school en andere bestemmingen. Relatiegeschenken.be is een expert op het gebied van bedrukte reisenthel relatiegeschenken dus kijkt u gerust of u uw tas kunt vinden tussen de Mini Maxi.

Onder Travelling vind u handige grote reistassen met een mooi design. Vele hiervan hebben een schouderband zodat het gemak voor u wordt geoptimaliseerd. Ook vind u hier verschillende toilettassen die u goed kunt gebruiken op uw reis.

Als laatste hebben we nog Living. Hier vind u indoor & outdoor producten. Hierbij kunt u vooral denken aan een gezellige picknick of een stijlvolle paraplu! Alles is te verkrijgen in verschillende kleuren zodat er altijd wel iets bij zit wat bij u in de smaak valt. De producten zijn uitermate geschikt om weg te geven als relatiegeschenk, omdat deze producten ook buiten kunnen worden gebruikt en zo zien veel mensen uw bedrijfstekst of logo, wat goed is voor uw promotie!   Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Reisenthel?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655