rituals

Rituals

Rituals is het eerste merk ter wereld dat home&body cosmetics combineert. Met rituals worden gewone dingen weer iets bijzonders.

Geluk zit in het detail. Goed voelen, daar begint het mee, bij het intens beleven van gewone dingen. De passie van Rituals is om dagelijkse routines weer kleine bijzondere rituelen te maken. Een lekker bad, een kop thee of een bijzondere massage; gewoon weer even stil staan en lekker genieten. Zo wordt speciaal weer echt speciaal, voor het geluk van elke dag.

Mensen die kritisch zijn en de allerhoogste eisen stellen aan de zorg voor zichzelf is Rituals perfect. Die eisen stelt Rituals ook zich aan de producten en service, ze zijn er voor alle mensen die willen genieten van de kleinste dingen in het leven

Gift sets is een collectie van Relax sets en verfrissingen, voor mannen en vrouwen. De sets zijn samengesteld uit verschillende flesjes en tubes, voor ieder wat wils. Onder andere Foam, Scrub, shampoo, bad en bodycrême. Dat zijn ideale Rituals relatiegeschenken.

Ayurveda collectie, betekent letterlijk de kennis van het leven. Rituals heeft deze eeuwenoude traditie toegepast in een reeks producten waarmee je thuis je eigen Ayurvedischegezondeheid- en schoonheidsrituelen kunt uitvoeren.

Hammam Producten. De traditie om je lichaam te reinigen is de basis van het eeuwenoude Hammam ritueel. Dit oorspronkelijke, uit Turkije afkomstige stoombadritueel zorgt voor een mysterieuze, ontspannende warmtereislang lichaam en geest. Spoel letterlijk al het vuil en alle zorgen van je lijf af; dat kan een bevrijdend gevoel geven! Wie gun je dat nou niet? Maak anderen blij met deze Rituals relatiegeschenken.Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Rituals?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655