rotring

Rotring

In 1928 begon het succes van Rotring. Tiku, de kleurstylograafmet gepatenteerde buisjespunt werd uitgevonden. De Tiku verovert binnen vier jaar al de wereld, deze wordt dan al naar 34 landen over de hele wereld geexporteerd. In 1974, na vele nieuwe pennen op de markt te hebben gebracht, breidt Rotring zich uit naar Europa. In 2010 wordt nog de nieuwe Rapid Pro op de markt gebracht. Vandaag de dag heeft Rotring vele pennen op de markt in verschillende uitvoeringen; zoals balpennen, multipennen, gelpennen, rollerball, vulpennen en vulpotloden.

De pennen van Rotring zijn te bedrukken en in te zetten als Rotring relatiegeschenk. Uw bedrijfslogo of bedrijfstekst op een Rotring pen is een goed promotioneel artikel, omdat deze uw bedrijf in contact zet met kwaliteit. Rotring heeft relatief goedkope producten voor pennen met een hoge kwaliteit. Rotring relatiegeschenken zullen dus met open armen ontvangen worden. De bedrukkingsgebieden voor elke pen zijn weggeven bij het artikelinformatie. Het krijgen en het geven van een Rotring pen is een echte gelegenheid.

Pennen

Hier vindt u de beschikbare collectie aan Rotring pennen. De pennen van Rotring zijn te bedrukken en in te zetten als Rotring relatiegeschenk. Uw bedrijfslogo of bedrijfstekst op een Rotring pen is een goed promotioneel artikel, omdat deze uw bedrijf in contact zet met kwaliteit. Rotring heeft relatief goedkope producten voor pennen met een hoge kwaliteit. Rotring pennen hebben een mooie uiterlijk en een uitstekend schrijfgemak.
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Rotring?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655