samsonite

Samsonite

Jesse Shwayder is de oprichter van Samsonite, dit gebeurde in 1910. In deze tijd was reizen alleen voor enkele rijken die de wereld wilden zien. Er werd goed gezorgd voor transport en service, en ook voor de bagage die gebruikt werd om hun bezittingen te vervoeren. Samsonite was toen, en nu nog steeds, bekend om haar vakmanschap en innovatie, voor het leveren van doordachte, stijlvolle en kwalitatieve oplossingen, voor alle reisproblemen.

De dag van vandaag is Samsonite nog steeds de leider in de bagagesector, met nog hetzelfde principie van wereldwijde productie en verkoop. Het doel is om producten op de markt te brengen die mooi ogen en innovatief zijn. Samsonite relatiegeschenken hebben dezelfde doelen.

De behoeftes van reizigers veranderen voortdurend en er ontstaan weer nieuwe trends. Samsonite volgt deze ontwikkelingen op de voet, en zorgt ervoor dat ze steeds weer met nieuwe en elegante designs op de markt komen. De nog voor kort op de markt gebrachte Cosmolite en B-Lite voldoen hieraan. Ze hebben respectievelijk de lichtste hardschalige en soepele Samsonite koffers ooit. Hiermee laat Samsonite haar positie als marktleider weer blijken, nu ook in het lichtgewicht segment van de bagage-industrie.    

Nu mensen steeds meer gaan reizen is een koffer of tas uitermate geschikt als relatiegeschenk. Samsonite relatiegeschenken zijn hier perfect voor! Uw tekst of logo zal vaak bekeken worden door het grote publiek op straat of in het vliegtuig, en dat nog eens op een perfecte kwalteitskoffer!Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Samsonite?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655