schneider

Schneider

Schneider is een internationaal leidende fabrikant op het gebied van schrijfinstrumenten. Balpennen, vulpotloden, vulpennen, rollerballs, markers, fineliners. De producten van Schneider worden gekenmerkt door kwaliteit, comfortabel in de hand en geschikt voor alledaags gebruik. Het motto van Schneider is dan ook iedereen een zo'n best mogelijke pen aan te bieden voor dagelijks gebruik. Schneider relatiegeschenken zijn dan ook perfect voor deze doeleinden.

Schneider staat synoniem voor een uitgebreid assortiment aan schrijfinstrumenten, die een gecombineerde kwaliteit hebben van 'Made in Germany' met een duuzame productie en geschikt voor in de meeste huizen, kantoren of scholen. Schneider heeft ook pennen met speciale aandacht voor de natuur, zogenaamde biopennen. Bekijkt u bijvoorbeeld eens de K1 Biosafe balpen. Deze Schneider relatiegeschenken zijn speciaal voor mensen die geloven in een betere wereld.

Schneider balpennen worden het meest verkocht. Deze balpennen zijn dan ook voor algemeen gebruik of voor op kantoor. Er zijn veel verschillende modellen en kleuren, zodat iedereen wel iets kan vinden wat hij of zij leuk vindt of past hem past. Balpennen zijn geschikt als relatiegeschenk, omdat deze lang meegaan en uw bedrukking dan vaak in het zicht is. Uitstekende promotie!

Vulpotloden zijn luxe potloden. Vulpotloden zijn altijd scherp en je hoeft ze nooit te slijpen. Deze zijn aan te vullen met vullingen zodat deze oneindig bruikbaar zijn. Schneider vulpotloden zijn zeer geschikt als relatiegeschenk.

Rollerball is een balpen met dunnere inkt. Met de Schneider rollerball is makkelijk mee te schrijven, zonder dat je er hard op hoeft te drukken. De rollerballpennen zijn te bedrukken. Veel mensen zullen uw bedrukking zien, erg goed voor de promotie.

Schneiders Markers bevat verschillende kleuren markeerstiften die te bedrukken zijn. Alle markeerstiften hebben een extra grote inktvoorraad en kunnen daarna makkelijk weer opnieuw gevuld worden. Zo heeft u er extra lang plezier van.

Balpennen

Schneider balpennen worden het meest verkocht. Deze balpennen zijn dan ook voor algemeen gebruik of voor op kantoor. Schneider heeft een uitgebreid assortiment aan modellen en kleuren, zodat iedereen wel iets kan vinden wat hij of zij leuk vindt of past hem past. Ook in de kleuren inkt valt soms te varieren.

Balpennen zijn geschikt als relatiegeschenk, omdat deze lang meegaan en uw bedrukking dan vaak in het zicht wordt gebracht. Uitstekende promotie!


Vulpotloden

Vulpotloden zijn luxe potloden. Vulpotloden zijn altijd scherp en je hoeft ze nooit te slijpen. Vulpotloden zijn handig voor bijvoorbeeld tekeningen op het kantoor. Schneider vulpotloden zijn aan te vullen met vullingen zodat deze oneindig bruikbaar zijn.

Schneider vulpotloden zijn zeer geschikt als relatiegeschenk. Iedereen kan deze wel gebruiken. Uw bedrukking zal vaak in het zicht komen, erg goed voor de promotie van uw bedrijf.


Rollerball

Rollerball is een balpen met dunnere inkt. Met een rollerballpen is makkelijk mee te schrijven, zonder dat je er hard op hoeft te drukken. Voor de Schneider rollerballpen geldt dit ook, de pen schrijft ook erg duidelijk. De inkt loopt niet uit.

De rollerballpennen zijn te bedrukken. Veel mensen zullen uw bedrukking zien, erg goed voor de promotie.


Markers

Schneiders Markers bevat verschillende kleuren markeerstiften die te bedrukken zijn. Alle markeerstiften hebben een extra grote inktvoorraad en kunnen daarna makkelijk weer opnieuw gevuld worden. Zo heeft u er extra lang plezier van. Uw heeft de keuze uit markeerstiften met een zwarte dop, of markeerstiften met een kleur dop van de inkt. Ook is er een permanente marker, die is licht- en waterbestendig.
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Schneider?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655