sharpie

Sharpie

Sharpie is een merk die gespecialiseerd is in permanente markers, mede mogelijk gemaakt door Sanford. Deze markers kunnen gebruikt voor vele activiteiten, bijvoorbeeld labelen, kunst, cartoons, graffiti, nagels etc.

De eerste Sharpie marker was gemaakt in 1964. Sindsdien is Sharpie uitgebreid met een assortiment van 35 kleuren. De stift varieert van grootte, van zeer klein tot Magnum, dit ligt aan de dikte en grootte van de stift. Sharpie relatiegeschenken zijn dus te varieren, zodat er wel voor iedereen iets beschikbaar is dat hij of zij kan gebruiken.

Elke marker van Sharpie heeft een stempel van de Art & Creative Materials Institute die bevestigt dat de stiften niet giftig zijn. Daarom gebruiken mensen nog steeds de permanente markers van Sharpie. Sharpie relatiegeschenken zijn dus volkomen veilig!

Markeerstift

De Sharpie markeerstiften zijn mooie geschenken, die goedkoop te krijgen zijn. De markeerstiften zijn te bedrukken met uw logo of bedrijfstekst. Door de goedkopere markeerstiften kunt u een zeer groot publiek bereiken met uw bedrukking. Het is dus zeer goede promotie. De stift varieert van grootte, van zeer klein tot Magnum, dit ligt aan de dikte en grootte van de stift. Sharpie relatiegeschenken zijn dus te varieren, zodat er wel voor iedereen iets beschikbaar is dat hij of zij kan gebruiken.
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Sharpie?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655