sheaffer

Sheaffer

In het jaar 1912, in Fort Madison, Iowa, richtte Walter A. Sheaffer het bedrijf Sheaffer op. Hij bracht zijn grote idee tot uitvoering voor een pen-vul apparaat. Dit wordt alleen gerealiseerd achterin een kamer bij Mr. Sheaffer's juwelierszaak. Een eeuw later, produceert Sheaffer nog steeds innovatieve, betrouwbare, en stijlvolle schrijfinstrumenten. Deze pennen worden wereldwijd gebruikt door mensen die kiezen voor elegantie en klasse. Sheaffer biedt u de kans om met deze luxe pennen te kunnen schrijven.

De Sheaffer pennen zijn te bedrukken en te graveren met uw bedrijfslogo of bedrijfstekst en in te zetten als Sheaffer relatiegeschenk. Zo kunt u uw promotie maken met deze echte kwaliteitspennen. Door uw logo op een Sheafferpen te plaatsen zal uw bedrijf rechtstreeks in verbinding worden gebracht met kwaliteit. Sheaffer relatiegeschenken zullen met open armen worden ontvangen. Ze zijn leuk om te geven en om te krijgen.

Pennen

De Sheaffer pennen zijn te bedrukken en te graveren met uw bedrijfslogo of bedrijfstekst en in te zetten als Sheaffer relatiegeschenk. Deze mooie pennen zullen zeker gewaardeerd worden door uw relaties. Zo kunt u uw promotie maken met deze echte kwaliteitspennen. Door uw logo op een Sheafferpen te plaatsen zal u in contact staan met kwaliteit. Sheaffer relatiegeschenken zullen met open armen worden ontvangen. Ze zijn leuk om te geven en om te krijgen.
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Sheaffer?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655