sigel

Sigel

Sigel is een producent van stijlvolle bureauaccessoires en professioneel bureaumateriaal. De succesvolle serie Sigel bureauaccessoires uit de collectie eyestyle is zeer populair en verkrijgbaar in wit. Zo hebben we bijvoorbeeld een pennenhouder en een nietmachine van Sigel. Vanaf 2.500 stuks worden dezelfde accessoires ook aangeboden in de kleuren groen, rood, blauw en geel. Deze accessoires zijn in te zetten als relatiegeschenk.

De Sigel bureauaccessoires zijn te bedrukken met uw logo en bedrijfstekst. Op elke werkplek zal uw bedrukking op de Sigel producten worden gezien, wat uitstekend is voor je promotie.

Daarnaast biedt sigel een collectie notitieboeken. Deze boekjes zijn voor veel doeleinden te gebruiken. De notitieboeken zijn in te zetten als sigel relatiegeschenk. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, verschillende soorten blaadjes en maten. Zo is er voor ieder wat wils. Ook de notitieboeken zijn te bedrukken met uw logo of bedrijfstekst.

Notitieboeken

De notitieboeken van Sigel zijn voor veel doeleinden te gebruiken. De notitieboeken zijn in te zetten als Sigel relatiegeschenk. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, verschillende soorten blaadjes en maten. Zo is er voor ieder wat wils. Ook de notitieboeken zijn te bedrukken met uw logo of bedrijfstekst.


Bureauaccessoires

De succesvolle serie Sigel bureauaccessoires uit de collectie eyestyle is zeer populair en verkrijgbaar in wit. Zo hebben we bijvoorbeeld een pennenhouder en een nietmachine van Sigel. Vanaf 2.500 stuks worden dezelfde accessoires ook aangeboden in de kleuren groen, rood, blauw en geel. Deze accessoires zijn in te zetten als relatiegeschenk.
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Sigel?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655