soehnle

Soehnle

Soehnle is een echte klassieker. Dit merk staat voor uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Al meer dan 140 jaar maakt Soehnle producten met veel gebruikersgemak en een mooi design. Het bedrijf is een groot succes: marktleider in keuken & personenweegschalen.

In 1868 werd de eerste weegschaal geproduceerd door de grondlegger, Wilhelm Soehnle. Hij deed dit onder simpele omstandigheden. De weegschalen werden met de hand geproduceerd tot 1920, toen begonnen de zaken te groeien. De eerste personenweegschaal werd gemaakt in 1956, die maakte een hele serie van succesvolle ontwikkelingen los.

In Duitsland is Soehnle een synoniem voor weegschalen. Veel consumenten zijn dan ook erg tevreden met de producten van Soehnle. Met haar producten en service helpt Soehnle haar klanten met het inrichten van hun persoonlijke levensstijl. Met de producten van Soehnle worden klanten gebalanceerd op een weg naar een gezond lijf, beter gevoel of een gezond dieet. Of je nou op zoek bent naar innovatieve levensstijl producten, extreem preciese weegschalen, keukenweegschalen met een retro uitstraling of een ultieme persoonlijke weegschaal, er is iets voor elke smaak en elke vraag in het Soehnle assortiment. Soehnle relatiegeschenken zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ze zijn ook nog eens praktisch! Bekijk de mogelijkheden op www.relatiegeschenken.be.Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Soehnle?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655