spirit-of-st-louis

Spirit of st. Louis

Op 20 en 21 mei 1927 vloog Charles Lindbergh met het vliegtuig Spirit of st. Louis de Atlantische Oceaan over. Hij was de eerste die een non-stopvlucht van New York naar Parijs maakte. Het merk is vernoemd naar dit vliegtuig. Daarom staat er op het logo ook een vliegtuig.

Spirit of st. Louis relatiegeschenken zijn zeer geschikt om cadeau te doen. De geschenken zijn van goede kwaliteit en zeer herkenbaar. Door een aantal geschenken wordt ook duidelijk gemaakt dat het merk iets met een vliegtuig te maken heeft. Bedrukte relatiegeschenken van Spirit of st. Louis zijn ook echte aanraders! Er wordt namelijk vaak op klokken gekeken, dus de naam van het bedrijf krijgt bekendheid.

Verschillende producten hebben ook de uitstraling van een vliegtuig. De propeller mini desk analoge klok en de klok pilot control zijn hier voorbeelden van. De analoge klok heeft aan twee zijkanten een propeller en de klok pilot control is een staande klok waar een stuur van een vliegtuig onder bevestigd is.Spirit of st. Louis heeft nog een aantal andere klokken die er prachtig uitzien en waar uw relaties zeker blij mee zullen zijn.

Naast klokken heeft Spirit of st. Louis ook nog portemonnees. De portemonnee met paspoortvak en de Milan reisportefeuille zijn portemonnees die gemakkelijk te dragen zijn en papieren en pasjes passen er makkelijk in.Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Spirit of st. Louis?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655