stilolinea

Stilolinea

Het bedrijft Stilolinea was opgericht in de vroege 1970 door Piero Chicco, een handige en besluitvaste ondernemer met creatief talent en een kenner van technologie. Door deze kwaliteiten heeft hij het succesvolle bedrijf Stilolinea opgericht. Stilolinea is een producent van een grote verscheidenheid aan pennen. De hele productie vindt plaats in San Mauro Torinese, met een oppervlakte van meer dan 9000m2. De bouw van de pennen wordt volledig gecontroleerd door machines, om de effectiviteit van het proces in de gaten te houden. Stilolinea hecht grote waarde aan het controleren van de geproduceerde pennen. De pennen wordt getest en worden nagekeken op mankementen. Daarna worden de pen onderheven aan een kwaliteitsschrijftest. Door de kwaliteit heeft Stilolinea een leidende positie verkregen op de wereldmarkt.

De Pennen van Stilolinea zijn in te zetten als Stilolinea relatiegeschenk. Stilolinea relatiegeschenken garanderen hoge kwaliteit, zo hoeft u uw relaties niet teleur te stellen. Uw bedrijf zal ook in contact komen te staan met kwaliteit. De bedrukking op de Stilolinea pen zal een goede promotie zijn. Stilolinea heeft ook nog een speciale collectie pennen, de eco pennen. De eco pennen zijn met speciale aandacht voor de natuur geproduceerd.

Promotional

Stilolinea heeft een uitgebreide collectie aan pennen die weer in verschillende kleuren en uitvoeringen beschikbaar zijn. Bekijk alle mogelijkheden door op het productplaatje te klikken. De promotionele Stilolinea pennen zijn te bedrukken met uw bedrijfslogo of bedrijftekst en in te zetten als relatiegeschenk. Pennen kunnen door iedereen gebruikt worden, en uw logo zal dus veel gezien worden. Het is dus een zeer goed relatiegeschenk.


Eco

Eco pennen zijn pennen die geproduceerd zijn met speciale aandacht voor de natuur. Er zijn drie eco pennen verkrijgbaar, in verschillende kleuren, zodat er voor ieder wat wils is. Een eco pennen is voor speciale mensen met speciale aandacht voor de natuur.

Een eco pen is te bedrukken met uw logo of bedrijfstekst. Zo kunt u uw groene gedachte verder verspreiden via Stilolinea relatiegeschenken.
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Stilolinea?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655