tic-tac

Tic Tac

In 1969 werden in de Verenigde Staten de Tic Tacs geïntroduceerd. Tic Tacs behoren tot snoepgoed. Het zijn namelijk de bekende maagperpermuntjes. Deze pepermuntjes zijn hard en klein. Tic Tac is zeer verfrissend waardoor veel mensen ervoor zorgen dat ze Tic Tacs altijd bij de hand hebben. Tegenwoordig zijn de Tic Tac pepermuntjes verkrijgbaar in bijna alle smaken zoals kaneel, honing, mandarijn en passievrucht maar nog steeds is de meest verkochte en de meest bekende Tic Tac smaak de Fresh mint / pepermunt smaak.

Tic Tac relatiegeschenken zijn erg geschikt als relatiegeschenk omdat de zakjes waarin ze verkrijgbaar zijn, kunnen worden bedrukt met uw eigen logo en/of tekst waardoor Tic Tac zakjes ongetwijfeld reclame gaan maken voor uw bedrijf. De Tic Tac zakjes zijn goed te bedrukken zodat uw bedrijfslogo en eventueel promotietekst prima in beeld zal komen. Tic Tac relatiegeschenken zullen letterlijk en figuurlijk zeker in de smaak vallen.

Bedrukte Tic Tac zakjes zijn frisse, bedrukte relatiegeschenken die vaak worden gebruikt als give-aways of als premiums. Ook kunnen Tic Tac zakjes uitstekend dienen als strooi promotiemiddel bij bijvoorbeeld congressen, evenementen of beurzen. Het is natuurlijk ook leuk om de mini Tic Tac zakjes met opdruk bijvoorbeeld bij een balie neer te leggen zodat uw klanten ze zelf kunnen pakken of u kunt de te bedrukken Tic Tac zakjes in een wachtkamer neerzetten zodat uw patiënten of klanten meteen worden verwelkomt.Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Tic Tac?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655