unilite

Unilite

Unilite is Europa's hoofdimporteur met meer dan 25jaar ervaring in aanstekers. Unilite behoort tot de Xinhai Corporation, de grootste aanstekerproducent in China. Unilite biedt voor u de beste service, kwaliteit, hoge voorraden, uitgebreide collectie, eerlijke prijzen en uitstekende designs. Zo kunnen Unilite relatiegeschenken het beste beschreven worden.

Unilite aanstekers hebben een goede kwaliteit met verstelbare vlammen en navulbare opties en ze zijn recent verbeterd door een schokbestendige bodem. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren! De aanstekers zijn ook zeer veilig gemaakt met behulp van een veilige vlam, de schokbestendige bodem en een gas stop.

De artikelen van Unilite zijn opgedeeld onder twee subonderdelen: Aanstekers en Barbecue aanstekers. Onder aanstekers vind u de kleinere aanstekers, zo ongeveer rond de 80mm. U kunt deze aanstekers laten bedrukken zodat uw tekst steeds weer wordt gezien op straat, in huis of in een café! Ze zijn handig mee te nemen en met de nieuwe kwalificaties zoals de veilige vlam, de schokbestendige bodem en een gas stop, zijn de aanstekers nog veiliger geworden. Voor de liefhebbers hebben we ook nog mini-aanstekers, deze zijn rond de 65mm. Ook deze zijn voorzien van een schokbestendige bodem. Daarnaast zijn er ook nog aanstekers met speciale functies, zoals bijvoorbeeld een windproof turboflame, een flessenopener of een LED-lampje. 

Naast de traditionele aanstekers hebben we ook nog barbecue aanstekers. Deze zijn in het algemeen veel groter dan de aanstekers voor sigaretten. De hoogte varieert zo tussen de 115mm tot wel 330mm! Zo heeft iedereen iets te kiezen wat hij of zij leuk vindt. Er zit veel verschil tussen de aanstekers, zo hebben sommige een flexibel bovenstuk of een draaibaar bovenstuk en een enkele heeft weer een flessenopener. Daarnaast zijn vele aanstekers ook nog eens te bestellen in veel verschillende kleuren, zodat er voor ieder wat wils is. De aanstekers zijn uitermate geschikt als relatiegeschenk, omdat de meeste barbecue aanstekers te bedrukken zijn en zo komt uw logo of bedrijfstekst iedere keer in beeld bij een barbecue of bij alledaags koken in huis!Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Unilite?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655