vacuvin

Vacuvin

Vacuvin is opgericht in 1986 door Dhr. Bernd Schneider. Dit kwam tot stand omdat hij op het idee kwam voor een Vacuum wine saver, om zo aangebroken flessen wijn langer te kunnen bewaren. Na de Vacuum wine saver volgden er nog meer innovatieve huishoudelijke producten. Deze hebben al meerdere internationale prijzen gewonnen.

De Vacuvin producten zijn uitzonderlijke producten door hun originaliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding. 

Vacuvin producten kunt u inzetten als Vacuvin relatiegeschenken. Vacuvin relatiegeschenken zijn innovatieve producten, waarmee u iedere relatie zal verrassen. Uw bedrukking op de Vacuvin artikelen zal keer op keer gezien worden, wat zeer goede promotie zal zijn voor uw bedrijf. Vacuvin relatiegeschenken zijn dus zeker de moeite waard. De producten zijn onderverdeeld onder Drank, Lunch en Barbecue. 

Drank

Vacuvin heeft een uitgebreide collectie aan te bedrukken artikelen die drankgerelateerd zijn, voornamelijk wijn. Zo heeft Vacuvin een wijnserveerder en een wijnbeluchter. Deze artikelen zijn zeker een ware toevoeging aan uw collecties wijnaccessoires.

Bedrukte Vacuvin relatiegeschenken zijn goede geschenken, omdat deze luxe uitstralen. Deze luxe zal dan ook in contact komen te staan met uw bedrijf, door uw bedrukking op deze Vacuvin geschenken. Iedereen zal versteld staan van de innovatieve relatiegeschenken, afkomstig van uw bedrijf.


Lunch

Hier vindt u het innovatieve ontwerp van een lunchbox van het merk Vacuvin. De elastieken zijn ervoor bedoeld om de boterhammen op hun plek te houden zodat uw beleg netjes blijft liggen. Daarnaast is er nog plaats voor een flesje drinken. 

De lunchbox is te bedrukken zodat iedereen uw bedrijfslogo ziet tijdens de lunch. Zo maakt u goede promotie tijdens elke lunchpauze. Ideaal!


Barbeque

Hier vindt u de Barbecue gerelateerde artikelen van het merk Vacuvin. Van het merk Vacuvin kunt u een brochettemaker laten bedrukken. Deze is zeer handig voor bij de barbecue en iedereen zal uw bedrukking zien. Dit is zeer goede promotie voor uw bedrijf.
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Vacuvin?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655