victorinox

Victorinox

Victorinox is een wereldbekend merk van Zwitserse legermessen en zakmessen. Ook astronauten van de NASA hebben in hun set altijd een mes van het merk Victorinox zitten omdat Victorinox messen vaak van pas komen. Victorinox messen als relatiegeschenk zijn zeer nuttig voor dagelijks gebruik. Victorinox zakmessen zijn verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen waardoor er voor iedereen wel eentje bij zit die bij hem of haar past. Daarnaast hebben alle zakmessen een levenslange garantie op materiaal- en constructiefouten! Victorinox is niet alleen een fabrikant van zakmessen maar tegenwoordig ook van andere nuttige artikelen zoals te bedrukken Victorinox horloges en Victorinox tassen. Bekijk alle artikelen hier op www.relatiegeschenken.be ! Victorinox relatiegeschenken zijn praktische geschenken, geschikt voor iedereen.

Alle producten van Victorinox zijn te bedrukken met een eigen logo en/of tekst voor optimale promotie van uw bedrijf of onderneming. Vandaar dat Victorinox artikelen uitstekend geschikt zijn als relatiegeschenk. Victorinox relatiegeschenken staan bekend om het feit dat het nuttige relatiegeschenken zijn die vaak van pas komen in het dagelijkse leven. Ook zijn alle Victorinox producten origineel en in veel verschillende modellen verkrijgbaar.

De Victorinox zakmessen zijn erg handig tijdens het maken van een wandeling of tijdens een kamp. De Victorinox multitools zijn multifunctioneel en in veel modellen verkrijgbaar. Van simpele zakmessen met enkele functies tot zeer uitgebreide zakmessen met vele mogelijkheden, bijvoorbeeld de SwissChamp. Laat zien dat u een voorstander bent van outdoor activeiten met het geven van een victorinox zakmes! Uitermate geschikt als relatiegeschenk.

Onder Keuken vinden we artikelen van het merk Victorinox die niet te missen zijn in iedermans keuken. Denk hierbij aan mooie messen, maar ook aan de dunschiller. Leuk om te geven en om te krijgen! Met een leuke bedrukking van uw logo/bedrijfstekst is het het ultieme relatiegeschenk.

Victorinox horloges zijn voor de mensen die op kwaliteit afgaan. Victorinox horloges met hoge Zwitserse kwaliteit. Mooi design en zeer stijlvol. Alle horloges hebben een lederen band en een victorinox logo op de wijzerplaat!

Onder tassen hebben we zeer uiteenlopende modellen van het merk Victorinox. Rugzakken, trolley of gewoon een leuke sporttas. Een tas is zeer geschikt als relatiegeschenk, omdat deze veelal in het openbaar getoont zal worden, wat uitstekend is voor uw promotie, ideaal dus! 

Houdt uw relaties scherp met Victorinox relatiegeschenken als bedrukte Victorinox messen, Victorinox tassen met opdruk en Victorinox horloges!

Zakmessen

Alle zakmessen van victorinox zijn te bedrukken met uw eigen logo of bedrijfstekst. Deze zakmessen zijn in te zetten als bedrukt of onbedrukt relatiegeschenk. In elke tekst is aangegeven hoeveel functies dit zakmes heeft, hoeveel lagen, en wat het gewicht van het zakmes is. Zo kunt u precies kiezen wat het beste bij u past. Aan de hand van het doel waarvoor u het zakmes wilt gebruiken, kunt u kijken naar de functies die dit zakmes heeft. Zo komt uw relatiegeschenk nooit iets tekort!


Keuken

De keukenspullen van het merk victorinox zijn een ideaal relatiegeschenk. Deze spullen geven een blijk van waardering voor het koken. Het kiezen van het juiste keukengerei is een cruciale factor om ervoor te zorgen dat koken leuk is. Het is een passie, hobby, cultuur en soms zelfs kunst. Victorinox helpt u hier goed bij. De producten hebben een zeer hoge Victorinox kwalitieit. Gravering of bedrukking bij de producten is ook mogelijk, zodat u uw bedrijf kunt promoten iedere keer als het relatiegeschenk gebruikt wordt!


Horloges

Victorinox biedt u drie hoogwaardige horloge's. Zo komt u nooit meer te laat! De victorinox horloge zijn te bedrukken met uw logo en zullen zeker in de smaak vallen bij uw relaties. Op de wijzerplaat zit het logo van victorinox, wat de horloge helemaal afmaakt. Een Victorinox horloge is het ultieme relatiegeschenk!


Tassen

Victorinoxtassen zijn zeer stijlvolle tassen die erg lang meegaan. Zo zijn er tassen voor verschillende activiteiten, bijvoorbeeld een lange reis of een mooie survivaltocht. De victorinox tassen zijn te bedrukken met uw bedrijfstekst of logo en in te zetten als relatiegeschenk. Met een victorinox tas als relatiegeschenk laat u zien dat u voor kwaliteit staat. De verschillende modellen van de tassen zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is. Zo komt u nooit iets tekort!
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Victorinox?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655