villeroy-en-boch

Villeroy en Boch

Meer dan ieder ander bedrijf heeft Villeroy en Boch het alledaagse leven verrijkt en de kwaliteit ervan voor vele generaties met handige maar ook zeker mooie voorwerpen. Villeroy en boch heeft een zeer uitgebreid assortiment, wat u bij ons kunt laten bedrukken. Een Villeroy en boch relatiegeschenk is ideaal! De artikelen zijn onderverdeeld onder vier kopjes: Metropolitan style, Coffee, Bar&Wine en Kiddies.

Metropolitan style bestaat uit een lijn voor uiterst moderne producten, origineel en aantrekkelijk. Trendsetters zullen hier zeker hun product vinden. Metropolitan style bestaat onder andere uit bakjes om eten te serveren, voor dipsausjes of gewoon voor fruit. Daarnaast zijn er ook verschillende schaaltjes te verkrijgen waarin u kunt serveren wat u leuk vindt, bijvoorbeeld verschillende hapjes, of als u geïnteresseerd bent in Aziatisch eten, kijk dan eens naar 'Asia'! De metropolitan style bestaat uit verschillende collecties. Urban nature bijvoorbeeld. Hierbij heeft Villeroy en Boch zich laten inspireren door de natuur, dat terug te zien is in de verfijnde vormgeving en harmonische vormen. Urban Nature is modern en zorgt voor ene dynamisch evenwicht tussen de oude vertrouwde elementen en de nieuwe elementen. Ook New Wave, Flow en Cera zijn collecties die deel uit maken van de metropolitan style. Met metropolitan style als relatiegeschenk laat u zien dat u een modern persoon bent, en u kunt uw logo of bedrijfstekst veel onder de aandacht brengen, omdat de geschenken veelal in de keuken zullen staan, zo heeft u er ook meteen profijt van!

De producten onder Coffee zal iedereen aanspreken die een speciale sfeer wilt creëren tijdens een pauze. De verschillende kopjes en schoteltjes kunnen prima gecombineerd worden, zo blijft de variatie in huis! Coffee bestaat uit kopjes voor verschillende doeleinden zoals cappuccino, espresso of mokken. Daarnaast zijn er leuke mokken met een speciaal thema: Cities of Europe. De kopjes en scholtjes zijn uitermate geschikt en leuk als Villeroy en Boch relatiegeschenk, bij iedere pauze zullen ze uw kopjes weer zien en komt uw logo in zicht.  

Bar&Wine bestaat uit perfecte designglazen en ongelofelijke kwaliteit karaffen. Alle glazen zien er mooi en stijlvol uit. De finishing touch zijn de professionele wijnaccessoires, gewoon ideaal voor u als advertentie. Denk hierbij aan een stopper en een kurkentrekker.

Kiddies bestaat uit producten voor kinderen. Kinderen hebben hun eigen smaak, vooral aan tafel. De artikelen hebben een boerderij thema, leuk voor ieder kind. Laat ze genieten en net zo eten en drinken als volwassenen. De artikelen zijn te bedrukken met uw logo of bedrijftekst, precies wat u zelf wilt. Bij elke maaltijd zal uw logo weer in beeld komen, uitstekende promotie voor uw bedrijf!  Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Villeroy en Boch?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655