weber

Weber

Weber is een producent briketten- en gasbarbecues, grillaccessoires en andere outdoor producten. Weber opereert in 30 landen over de hele wereld. De originele ronde barbecue is gebouwd door George Stephen Sr. Kort daarna begon hij de uitvinding te verkopen, want daar was een redelijk vraag naar. In 1989 openden ze de eerste Weber Grill restaurant. Later komen er nog drie locaties bij.

Weber relatiegeschenken zijn gezellige geschenken. Een barbecue is altijd leuk met het gezin of famile, een groep vriend of kennissen. Een barbecue is dus een gezellig geschenk voor iedereen. Ook de barbecueaccessoires zijn vrolijke geschenken. Deze zijn te bedrukken of te graveren met uw bedrijfstekst of logo. 

Barbecue

Weber biedt u verschillende soorten barbecues. U kunt kiezen uit een briketten barbecue, elektrische barbecue en een gasbarbecue. Een barbecue is een gezellig moment, dus waarom niet een barbecue als relatiegeschenk? Door de bedrukking op de barbecue zal iedereen uw bedrijfslogo of bedrijfstekst zien. Uitstekend voor uw promotie.


Accessoires

De Barbecueaccessoires van het merk Weber. Weber biedt u verschillende accessoires om de barbecue nog beter te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de zak met briketten. Deze briketten hebben een zeer lange brandtijd tot wel 240minuten! Deze zak is verkrijgbaar in twee maten. Of heeft u liever een schort van het merk Weber. Een Barbecueschort is een leuk geschenk om te bedrukken. Zo maakt u helemaal de blits op de barbecue, en maakt u meteen reclame voor uw bedrijf.
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Weber?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655