zakdesigns

Zak!designs

Zak! designs is opgericht in 1976. Sindsdien zijn ze toegewijd in het maken van producten, waardoor mensen over de hele wereld plezier hebben tijdens het nuttigen van hun maaltijd. Met zak! designs kun je alle kanten op, of het nu gaat om een picknick met de kinderen of een chique diner,voor elke gelegenheid zijn er de juiste producten beschikbaar. 

Het doel van Zak! designs is de alledaagse maaltijden specialer maken. Dit doen ze door het maken van veilige, innovatieve en modebewuste producten, die over de hele wereld kleur en lol op tafel brengen. Zak! designs houdt hier ook rekening met het milieu. Dit doen ze onder andere door het overbodig maken voor verpakkingen, maar ook door deelnemen aan  milieuprogramma's.

Melamine en plastic zijn het hoofdbestandsdeel van de producten van zak! designs, ze zijn speels, vrolijk, grappig, modern, innovatief, onverwachts en energiek. Alle producten zijn weer makkelijk schoon te maken en  zijn stevig. U kunt alle kanten op met de vrolijke serviezen van Zak! designs.

Zak! designs relatiegeschenken zijn te bedrukken met uw logo of bedrijfstekst. Zo optimaliseert u uw promotie!Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Zak!designs?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655