zilverstad

Zilverstad

Zilverstad startte op in 1875 op zeer bescheiden ambachtelijke wijze. Ruim 130 jaar later is Zilverstad een internationaal opererende importeur geworden met vestigingen en vertegenwoordigingen in 50 landen.

Zilverstad vormt samen met de zusterbedrijven Bredemeijer (thee accessoires) en Leopold Vienna (bar, wijn, grill, keuken en koffie/thee accessoires) de Bredemeijer Group. De assortimenten van Zilverstad, Bredemeijer en Leopold Vienna vullen elkaar uitstekend aan; Drie sterke merken onder één dak. Het ambachtelijke familiebedrijf is een belangrijke speler geworden in heel Europa. De stad Schoonhoven is sinds eeuwen bekend als de zilverstad, het centrum van de nederlandse zilversmederij. Talrijke zilverwinkels, het Goud en Zilvermuseum, de nationale Zilverdag en de Zilverroute zijn de getuigen van deze schitterende geschiedenis.

Betrouwbaarheid, kennis en originaliteit staan centraal én natuurlijk altijd in combinatie met een goede prijs. Wij onderzoeken continu de wensen van onze klanten om hen een optimale prestatie te kunnen leveren. Zilverstad relatiegeschenken zijn dan ook zeer luxe geschenken. Deze zijn te graveren met uw logo of bedrijfstekst.Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Zilverstad?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655