Dag van de Bouw

Zaterdag 13 juni vindt alweer de tiende editie van de Dag van de Bouw plaats. Het is in der loop der jaren uitgegroeid tot een groot publieksevenement. Dit jaar doen er maarliefst 170 bouwlocaties, verspreidt door heel Nederland, mee aan dit grote evenement. Grote, middelgrote en kleine bouw- en infra projecten openen deze dag voor één keer hun bouwhekken en geven de gelegenheid een kijkje te nemen in de wereld van de bouw.  

Er is deze dag een grote variatie in te bezichtigen bouwprojecten. Van kleine woningprojecten tot grootschalige zorggebouwen. Altijd al willen weten hoe het eraan toe gaat in de bouwsector? Dan is de Dag van de Bouw een uitgelezen kans om jezelf te laten informeren in alles wat met de bouw te maken heeft.

Het creëren en uitvoeren van ingenieuze ontwerpen die aan veel voorwaarden moeten voldoen  is de dagelijkse uitdaging waar deze bedrijfstak voor staat. Niet alleen bij nieuwbouw maar ook bij renovatie komt veel kijken. Met inbreng van nieuwe inzichten, productiemethodes en materialen verbetert de sector eerder gebouwde panden en gebouwen. De leden van Bouwend Nederland zijn erg trots op de prestaties die zij leveren en daarom is De Dag van de Bouw een uitgelezen kans om dat met alle nieuwsgierige bezoekers te delen. 

 

 
Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655