Powerbanks van hoge kwaliteit

Powerbanks zijn nood accu's met een USB-ingang waarmee u onderweg uw apparaten kunt opladen zonder stopcontact. Op die manier heeft u nooit meer last van een lege GSM, camera, GPS of mp3-speler. Ideaal zou u denken!

Toch zijn er een aantal punten waar u rekening mee moet houden wanneer u een powerbank aanschaft. Er zijn namelijk powerbanks op de markt die gevaarlijk zijn. Zo kunnen sommige powerbanks namelijk smelten of zelfs ontploffen wanneer ze te warm worden. Dit kan zowel brand- als letselschade als gevolg hebben. Daarnaast zijn er ook powerbanks die schade toebrengen aan de batterij die u oplaadt. Vermoedelijk heeft dit te maken met de aanzienlijke populariteit van powerbanks. Door de toegenomen vraag naar powerbanks, is het aantal aanbieders hiervan namelijk aanzienlijk gestegen. Sommige aanbieders leveren powerbanks tegen dusdanig lage prijzen dat dit de kwaliteit van de powerbanks niet ten goede komt. Hierdoor komen bovengenoemde gevaren om de hoek kijken en krijgen powerbanks een slechtere naam.

Relatiegeschenken.be vindt het belangrijk om haar klanten veilige powerbanks te leveren waar men lang plezier aan kan beleven. Vanwege deze reden worden al onze powerbanks zorgvuldig geselecteerd en getest op hun kwaliteit. Dit wordt gerealiseerd door de printplaten in eigen fabriek te produceren en te werken met eerste klas nieuwe merkbatterijen. Het testen van onze powerbanks gebeurt op verschillende momenten tijdens het productieproces. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de kwaliteit van de soldering, capaciteit en kortsluitings beveiliging. Door de grote controle die wij hebben over de productie van onze powerbanks, kunnen wij u verzekereren dat onze powerbanks voldoen aan de regels en wetgeving. Een powerbank die volgens de regels is geproduceerd, is natuurlijk duidelijk veiliger. Al onze powerbanks kunt u dan ook zonder zorgen gebruiken.
Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655