Corporate social responsibility relatiegeschenken

Wat is een relatiegeschenk met corporate social responsibility?

Een corporate social responsibility relatiegeschenk is een geschenk waarbij extra aandacht is besteedt aan het arbeidsomstandigheden in de productiecentra. Een relatiegeschenk met corporate social responsibility geschenk is namelijk geproduceerd onder omstandigheden waarbij het principe van het maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt gehanteerd. Hierbij wordt onder andere aandacht besteedt aan het verminderen van discriminatie en kinderarbeid. Bovendien staat bij het produceren van corporate social responsibility promotiemiddelen de veiligheid op de werkplek hoog in het vaandel. Uit onderzoek is gebleken dat bij veel opdrachtgevers aandacht wordt gewerkt met corporate social responsibility promotiemiddelen.

Wilt u ook graag een corporate social responsible geschenk bestellen?

Op relatiegeschenken.be vindt u vele soorten producten die geproduceerd zijn onder betere arbeidsomstandigheden. Bent u ook op zoek naar verantwoorde relatiegeschenken om uw merk en de bekendheid van uw bedrijf of organisatie mee te vergroten? Dan is het een aanrader om ons webshop assortiment verantwoorde promotiemiddelen te bekijken. Onze leveranciers besteden namelijk extra aandacht besteedt aan productveiligheid en het maatschappelijk verantwoord produceren van relatiegeschenken. Een verantwoord promotiemiddel is een sterk middel voor een positief imago en daarom zeer interessant voor het promoten van bedrijven. Daar staat tegenover dat een onzorgvuldig geproduceerd relatiegeschenk ook averechts kan werken voor uw reputatie. 

Aandacht voor verantwoorde relatiegeschenken

Staat een verantwoord promotiemiddel ook hoog op uw lijstje van belangrijkheid? Dan betekenen wij graag iets voor u! Relatiegeschenken.be zorgt graag voor uw verantwoorde geschenken tegen een aantrekkelijke prijs. Neemt u gerust een kijkje in ons aanbod voor een verantwoord geschenk dat uw relaties lang bij zal blijven.
Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655