Tile relatiegeschenken voor iedereen

Heeft u al een Tile relatiegeschenk?

De relatiegeschenk Tile is een geschenk in opkomst. Dat is ook niet zo vreemd als u bedenkt hoe handig een Tile promotiemiddel is. Met een Tile relatiegeschenk vindt u namelijk snel en gemakkelijk uw spullen terug. Wanneer u een promotiemiddel Tile bevestigt aan bijvoorbeeld uw sleutelbos, telefoon of portemonne, kunt u deze gemakkelijk traceren. Een Tile geschenk is dan ook onmisbaar wanneer u wilt voorkomen dat u uw kostbaarheden permanent kwijt bent. En u bent niet de enige! Per dag worden er namelijk wereldwijd zo'n 250.000 items terug gevonden door Tile gebruikers. Wilt u uzelf en uw relaties verrassen met een relatiegeschenk dat bij de tijd is en bovendien ook nog eens zeer praktisch, dan is een Tile geschenk precies wat u zoekt.

Wat kan men met een Tile promotiemiddel?

Een promotiemiddel Tile heeft diverse functies die gebruikt kunnen worden om uw kostbaarheden terug te vinden. Zo kunt u de promotionele Tile een hoge melodie (90 decibel) laten spelen om uw spullen op gehoor terug te kunnen vinden. Daarbij kan men ook de Tile app gebruiken om iets op te sporen. Met een Tile relatiegeschenk hoeft u niet altijd alleen naar uw spullen te zoeken doordat het mogelijk is om uw Tile te delen met vrienden of familie. Kortom, een ideaal relatiegeschenk. Een Tile promotiemiddel scheelt u niet alleen veel zoektijd, maar zorgt ook nog eens voor een aanzienlijke grotere kans dat u uw spullen terug vindt. Met een Tile promotiemiddel kunt u dankzij de onderhoudsvrije batterij ruim een jaar uw spullen traceren. 

Gepersonaliseerde Tile geschenken

Een Tile geschenk is op zichzelf al een speciaal geschenk. Om het geheel ook nog persoonlijk te maken, bieden wij u ook de mogelijkheid tot het personaliseren van Tiles. Een gepersonaliseerde Tile is een geschenk waar u uw relaties mee kunt verrassen en bovendien ook de bekendheid van uw bedrijf mee kunt vergroten. weet u al hoe u uw bedrukte Tiles graag wilt hebben? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van Tiles bedrukken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

 
Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655