Verstuur uw eigen sticky mobile cleaner wenskaart relatiegeschenken

Een sticky mobile cleaner wenskaart relatiegeschenk versturen?

Een relatiegeschenk sticky mobile cleaner wenskaart is een wenskaart met daarop de welbekende sticky mobile cleaner. De sticky mobile cleaner is een ideale tool voor het reinigen van beeldschermen. U kunt de sticky mobile cleaner bijvoorbeeld gebruik voor uw Ipod, smartphone of tablet. Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen vele apparaten en een schermreinigingsdoekje is dan ook een geschenk waarmee een breed publiek blij gemaakt kan worden.

Hoe ziet een sticky mobile cleaner wenskaart promotiemiddel er nu eigenlijk uit?

Dat is geheel aan u! Wij kunnen de cleaner (40 x 30 mm) en wenskaart (100 x 165 mm) namelijk geheel naar uw wens personaliseren. Op zowel de sticky mobile cleaner als de wenskaart is een full-color bedrukking mogelijk. Een sticky mobilie cleaner wenskaart promotiemiddel leent zich dan ook zeer goed voor een bedrukking met logo’s , foto’s etcetera. Een gepersonaliseerde sticky mobile cleaner op een kaart is een geschenk dat op verschillende manieren kan worden gebruikt om uw bekendheid te vergroten. Zo zijn de sticky mobile cleaner kaarten zeer geschikt als mailing relatiegeschenk of om uit te delen op evenementen om uw boodschap kenbaar te maken aan het publiek. Daarbij zijn sticky mobile cleaner wenskaarten ook zeer leuk om te gebruiken als uitnodiging.

Een sticky mobile cleaner op een kaart bestellen

Spreekt het concept van de sticky mobile cleaners op een kaart u aan? Dan sturen wij u graag een voorbeeld toe! Voor een sample sticky mobile cleaner wenskaart kunt u contact opnemen met onze verkoopmedewerkers. Ook bij eventuele vragen zijn wij u graag van dienst! Het bestellen van een sticky mobile cleaner kaart kunt u snel en eenvoudig doen via onze webshop. Voor deze promotiemiddelen geldt standaard een levertijd van circa drie weken.
Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655