Pennen in huisstijl

Pen relatiegeschenken in huisstijl

Pennen zijn nog steeds het ultieme relatiegeschenk. Met name pennen in de eigen huisstijl kleuren zijn zeer populair. Een relatiegeschenk pen in huisstijl zijn namelijk een zeer mooi visitekaartje voor uw organisatie of bedrijf.  Relatiegeschenk pennen in huisstijl zijn geschenken die op verschillende manieren kunnen worden ingezet om uw bedrijf te promoten. Zo zijn promotionele pennen in huisstijl bijzonder geschikt om uit te delen of weg te geven aan uw relaties. Maar wat is nu eigenlijk precies een promo pen in huisstijl? Dat is geheel aan u! Vanaf 1000 stuks heeft u al een balpen in eigen PMS kleur. Daarbij kunnen zowel de grip als de barrel worden geleverd in uw eigen huiskleur.

Pennen in eigen PMS kleur met bedrukking

Wij verzorgen graag kwaliteitspennen met een prima vulling voor u. Ook het bedrukken van pennen behoort bij ons vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Door het personaliseren van een balpen kan iedereen in een oogopslag zien dat de promotie pen in PMS kleur van u afkomstig is. De bedrukte pennen kunnen wij geheel naar uw smaak vormgeven. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld PMS logo pennen of pennen met bedrijfsnaam bestellen tegen een aantrekkelijk tarief.

PMS pennen bestellen

Ook uw eigen pennen in barrel en grip in uw eigen PMS kleur? Informeer dan bij onze medewerkers naar de mogelijkheden. Wij maken graag vrijblijvend een interessante offerte voor gepersonaliseerde pennen voor u op. Indien u vragen heeft over het bestellen van uw eigen pennen in huisstijl, kunt u ons contacteren via +31 (0)85 773 77 66. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

 
Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655