Kleur
Prijs

t/m

Merk

Aanstekers

Aanstekers met bedrukking
Een aansteker met bedrukking is altijd handig! Voor het aansteken van een kaars of voor het aansteken van een sigaret is een aansteker met logo een handig hulpmiddel. Een aansteker is een relatiegeschenk dat door vele handen gaat en hierdoo is het een leuke give-away. Aanstekers zijn vaak gemaakt van een plastic of kunststof gevuld met brandstof (benzine of vloeibaar butaangas) met een systeem om een vonk te maken. Aanstekers met opdruk zijn een zeer goed promotiemiddel, aangezien aanstekers een zeer goedkoop artikel zijn. Een aansteker met logo wordt daarom ook vaak gebruikt als give-away op beurzen, carnaval-stoeten, enzovoort. HSG kan u verschillende kleuren en modellen van bedrukte aanstekers aanbieden, in verschillende prijsklasses (van een zeer goedkope wegwerpaansteker tot een luxe metalen aansteker zoals Zippo). Aanstekers bestaan ook in merkvorm. Zo is de BIC aansteker erg bekend en kan deze ook perfect worden voorzien van uw logo of tekst. 
 
Aansteker met opdruk
Zowel de benzine aanstekers als de butaan aanstekers kunnen door HSG Promotions worden voorzien van een eigen opdruk zoals de naam, het logo en de slogan van uw bedrijf. Aanstekers zijn geschikt als relatiegeschenk en door middel van bedrukking worden de aanstekers ook een perfect promotiemiddel.
 
Aanstekers met logo Bestellen
Bent u opzoek naar te bedrukken aanstekers? Dan bent u bij HSG-Promotions aan het goede adres. Klik op onderstaande link om ons volledig assortiment te bekijken. Wanneer u op onze zoekpagina geen te bedrukken aansteker vindt die u aanspreekt, kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen met al de specificaties die u wenst voor de aanstekers. Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product of over een ander product bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Onze medewerkers helpen u graag verder met het zoeken naar het perfecte relatiegeschenk.