Kleur
Prijs

t/m

Merk


Stanleymessen

Bedrukte afbreekmessen

Productomschrijving

Een afbreekmes, ook wel bekend onder de naam stanleymes, is een mes die vaak gebruikt wordt bij het knutselen. U kunt een afbreekmes inschuiven en uitschuiven. Het mes wordt ingeschoven in het heft. Een afbreekmes is ongeveer even groot als een zakmes, met het verschil dat een zakmes wordt opengeklapt terwijl een afbreekmes wordt opengeschoven. Het merendeel van de afbreekmessen bestaat uit verschillende mesjes, die u kunt afbreken wanneer het begin van het mes botter wordt.

Afbreekmessen met bedrukking

Onze afbreekmessen met bedrukking kunnen voorzien worden van uw logo. Wij bedrukken de afbreekmessen en stanleymessen met uw bedrijfslogo of persoonlijke tekst. Het bedrukte afbreekmes is daarom perfect inzetbaar als relatiegeschenk. Voor ons assortiment aan afbreekmessen met logo kunt u onderaan op de link klikken.

Afbreekmessen met logo bestellen

Afbreekmessen met logo of een andere multi tool vindt u bij HSG promotions. Wij hebben een ruim assortiment aan afbreekmessen en overige multi tools. Wanneer u het te bedrukken afbreekmes of het bedrukte stanleymes niet vindt dat u zoekt, kunt u altijd contact opnemen met een van onze mederwekers. Zij helpen u graag bij het zoeken naar een passende relatiegeschenk.